Granny’s finest

Granny’s finest

Onze partner Granny’s Finest strijdt tegen eenzaamheid door generaties en de passie en kunde voor handwerken samen te brengen. In de clubs van Granny’s Finest kunnen senioren in groepsverband hun hobby handwerk uitvoeren, begeleid door jonge ontwerpers. De jonge generatie leert de handwerkkunsten van de oudere generatie en de oudere generatie kan zich laten inspireren door de jongelui.

Een persoonlijke touch
De Grannies komen wekelijks bijeen in hun eigen clubs om met elkaar aan de slag te gaan. Alle kledingstukken die de Grannies maken worden voorzien van een persoonlijke boodschap van de Granny. Dit kan zijn een wens, een levenswijsheid of iets over het gemaakte product. Zeg nou zelf, hoe persoonlijk kun je een kledingstuk maken?

Waar kan ik de Granny’s Finest Clubs vinden?
Dus is handwerken je hobby en lijkt het je gezellig om dit samen met een groep dames te doen? Kijk dan of er een Granny’s Finest club actief is in jouw omgeving De clubs van Granny’s Finest bevinden zich voornamelijk in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Almere. Neem hier een kijkje om te checken of je in jouw omgeving terecht kunt en waar: www.grannysfinest.com/clubs/

Wil je meer weten? Bekijk het verhaal van Wil

Je bent trots als je een kaartje terug ontvangt dat mensen je werk mooi vonden

Je bent trots als je een kaartje terug ontvangt dat mensen je werk mooi vonden

“Designed by the new, produced by the best, worn by the greatest”