Haal uit je pensioen wat erin zit!

Ga jij binnen nu en vijf jaar met pensioen? En wil je onbezorgd de stap van werk naar pensionering zetten?

Leef je Pensioen geeft 3 gratis* Toekomst In Zicht-programma’s weg. Meld je nu aan als kandidaat.

*voorwaarde is dat je minimaal 1x verslag uitbrengt van je ervaring op Leefjepensioen.nl

  • Ik schrijf me in!

Hoe wil jij toewerken naar je pensioen? TIZ geeft inzicht

Hoe vul je met plezier je laatste werkzame jaren in? Wanneer wil je met pensioen en wat ga je daarna doen? Het zijn belangrijke vragen waar elke werknemer die de 60 gepasseerd is over nadenkt. Misschien merk je dat je op (één van die) vlakken vragen of onzekerheden hebt die je graag eens wil bespreken met een onafhankelijke coach. Of dat je het simpelweg fijn zou vinden om eens een goed gesprek met iemand te voeren over je toekomst. Dan is het TIZ-programma echt iets voor jou.

Toekomst in Zicht (TIZ)

We worden steeds actiever oud. Pensioen wordt dan ook steeds vaker gezien als een nieuw begin in plaats van een afscheid van werk. Maar juist deze vrijheid kan soms onzeker maken. Het nieuwe programma Toekomst In Zicht (TIZ) helpt 60plussers die worstelen met deze vraagstukken op weg naar hun pensioen. TIZ biedt een concreet programma dat jou helpt om nog tijdens je werkzame jaren het gesprek aan te gaan met je werkgever. Je verkent samen hoe jij je laatste werkzame jaren wilt invullen, maar ook welke wensen en dromen je nog hebt zodra je met pensioen bent.

Hoe werkt het?

Naast aandacht en een gespreksleidraad voor je laatste werkzame jaren geeft TIZ ook een helder toekomstbeeld met concreet stappenplan mee. Aan de basis hiervan ligt een bewezen online programma (VIP24) dat inzicht geeft in je wensen, eigenschappen en drijfveren. Deze online vragenlijst wordt aangevuld met een coachingsgesprek. Samen met je coach bespreek je de resultaten en maak je een concreet plan voor de toekomst. Waarbij jij aan het roer staat!

Voor wie is TIZ bedoeld?

De TIZ-methode is bedoeld voor werkende 60-plussers, die het prettig vinden om met een onafhankelijke coach te kijken naar de invulling van de laatste fase van hun loopbaan. En op basis van eigen wensen, eigenschappen en mogelijkheden te kijken naar de wensen na pensioen. Met deze inzichten ontdek je nog vóór je pensioen hoe jij een gelukkige pensionado wordt.

Kans op gratis TIZ-programma

Ben je een werkende 60-65 jarige en wil jij je optimaal voorbereiden op je pensioentijd? Of ken je iemand die in deze fase zit en voor wie dit een perfecte methode zou zijn? Je maakt nu 3x kans op een gratis* TIZ programma twv € 695,- Vul het bovenstaande formulier in met je gegevens. Je hoort binnen 2 weken of je een TIZ-programma hebt gewonnen.

*Voorwaarde is dat je je ervaringen in minimaal 1 verslag deelt op Leef Je Pensioen