‘Leef je pensioen’ beloond met eervolle vermelding PBM symposium 2018

‘Leef je pensioen’ beloond met eervolle vermelding PBM symposium 2018

Gisteravond heeft Achmea Pensioenservices de PBM eervolle vermelding 2018 ontvangen voor het communicatieconcept ‘Leef je pensioen'.

‘Leef je pensioen’ beloond met eervolle vermelding PBM symposium 2018

Achmea Pensioenservices heeft tijdens het jaarlijkse PBM Pensioensymposium een waardevolle vermelding ontvangen. De PBM eervolle vermelding 2018 is aan Achmea Pensioenservices uitgereikt voor het communicatieconcept ‘Leef je pensioen…’, dat gericht is op de niet-financiële kant van pensioen.

Met ‘Leef je pensioen’ inspireert Achmea Pensioenservices mensen en betrekt ze bij hun pensioen, onder meer door te laten zien dat pensioen meer is dan een maandelijkse uitkering. Als pensioenuitvoerder hechten we belang aan de menselijke kant van pensioen en leveren we, door middel van ‘Leef je pensioen’, een positieve bijdrage aan de beleving van pensioen. Via het platform zoeken we op een vernieuwende en bewezen effectieve manier contact met deelnemers en gepensioneerden. Mensen kunnen er inspiratie opdoen voor hun pensioen door verhalen en filmpjes. Het platform vult een behoefte in en heeft de afgelopen jaren bewezen dat het veel mensen inspireert en met elkaar verbindt. Met ‘Leef je pensioen’ helpen we deelnemers bij de invulling van deze mooie nieuwe levensfase.

Eervolle vermelding

Tijdens het jaarlijkse PBM symposium is Achmea Pensioenservices beloond met een eervolle vermelding. PBM ziet ‘Leef je pensioen’ als een toegankelijke manier om de menselijke kant van pensioen een gezicht te geven. “Het ontwikkelde communicatieconcept biedt, op basis van grondig onderzoek naar de effecten van het ‘zwarte gat’, een praktische aanpak om de ‘warme kant’ van pensioen te belichten. Maar ook een mooie informatiebron, waarin technologie, emotie en pensioenadministratie samenkomen.” PBM is van mening dat hier sprake is van een goed onderbouwde en onderscheidende benadering van pensioencommunicatie.