Miess

Miess

Onze partner Miess.nl (Met iemand Samen) heeft als doel de zelfredzaamheid onder ouderen te bevorderen en meer vreugde en glans te geven aan de dag. Miess heeft de MiessAgenda ontwikkeld, een gratis agenda waardoor je zorg én aandacht kunt organiseren.

Miess.nl is een platform waar ouderen iemand kunnen vinden voor diverse activiteiten waar zij behoefte aan hebben om zo langer zelfstandig te kunnen blijven wonen, maar ook om met de maatschappij mee te doen. Vaak gaat het dan om de gewone dingen als een kopje koffie drinken of met iemand samen wandelen. De ouderen kunnen met Miess.nl een eigen sociaal zorgnetwerk opbouwen en hun sociale zelfredzaamheid bevorderen.

Ouderen bouwen een sociaal netwerk op

Vanuit de WMO moeten ouderen eerst zaken in hun eigen omgeving proberen te regelen. Maar als oudere, met al een kleiner sociaal leven, kan dat soms best moeilijk zijn. Miess.nl helpt deze doelgroep om hun eigen kring van zorg, aandacht en leuke dingen op te bouwen.

Vrijwilliger worden voor Miess.nl
Wil je vrijwilliger worden bij Miess.nl? Ga dan naar de website van Miess en registreer je bij ‘Ik wil aan de slag’. Ook als je iemand zoekt voor je zelf of je vader of moeder, kan je daar terecht.

Coby is vrijwilliger bij Miess

Mijn pensioen is me nooit tegengevallen, er is altijd wel iets te doen

Mijn pensioen is me nooit tegengevallen, er is altijd wel iets te doen