OOPOEH

OOPOEH

Onze partner Stichting OOPOEH (Opa’s en oma’s passen op een huisdier) stimuleert ouderen zich in te zetten als maatje, als OOPOEH, voor huisdieren in de buurt. OOPOEH wil hiermee drie vliegen in één klap slaan: ouderen helpen aan meer gezelschap en beweging, baasjes helpen aan een betrouwbare oppas en huisdieren helpen aan de aandacht en verzorging die zij nodig hebben.

OOPOEH helpt ouderen
Ouderen in Nederland beschikken over een grote dosis levenservaring, energie en kennis. En willen die benutten door iets leuks en zinvols te doen. Met OOPOEH kunnen 55+ers zich nu aanbieden als maatje voor een huisdier. Veel ouderen zijn graag in het gezelschap van een huisdier maar willen de volledige zorg niet meer dragen, Stichting OOPOEH biedt voor hen uitkomst.

Vrijwilligerswerk bij OOPOEH
Lijkt het jou leuk om maatje te worden voor een huisdier? Je vindt op Leef je pensioen al een oproep. Wil je meer weten over het werk van OOPOEH of wil je je aanmelden als oppasser? Dit kun je doen via hun website. Ook kun je het verhaal bekijken van Frieda, zij is al maatje van een lief hondje.

Frieda zorg voor een hondje via OOPOEH

Je mag van een huisdier genieten en hebt er geen zorgen van

Je mag van een huisdier genieten en hebt er geen zorgen van