Resto VanHarte

Resto VanHarte

Onze partner Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en biedt een plek in de wijk waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Dat is hard nodig, want 1 op de 3 Nederlanders voelt zich eenzaam.

Dit doet Resto VanHarte
Op 35 locaties door heel Nederland verzorgt Resto VanHarte één of twee avonden per week een gezond driegangendiner, meestal in een school of buurthuis met een professionele keuken. Binnen enkele uren vindt in zo’n ruimte een metamorfose plaats. Onder leiding van een professionele kok en de horecacoördinator, start de keukenploeg de voorbereidingen. Vrijwilligers doen in de buurt boodschappen, stellen apparatuur op voor een muzikant of spre­ker en dekken de tafels. Vrijwilligers zijn dan ook de drijvende kracht achter Resto VanHarte. Door hun inzet en de bijdrage van donateurs, de overheid en bedrijven zet Resto VanHarte jaarlijks bijna 120.000 maaltijden op tafel.

Vrijwilligerswerk doen bij Resto VanHarte
Wil jij vrijwilliger worden bij Resto VanHarte? Op de website van Resto VanHarte vind je meer informatie over vrijwilligerswerk en de meest actuele vacatures.

Ernst-Jan is vrijwilliger bij Resto VanHarte:

Wat ik nu doe is veel dankbaarder dan mijn gewone werk

Wat ik nu doe is veel dankbaarder dan mijn gewone werk