SeniorWeb

SeniorWeb

SeniorWeb, de computerhulp voor u!
Onze partner SeniorWeb is een vereniging zonder doel om winst te maken en heeft al sinds 1996 als missie ‘participatie én zelfontplooiing van alle senioren in de digitale samenleving’. De kracht van SeniorWeb zit in inspiratie, educatie en ondersteuning.

Landelijke vereniging
SeniorWeb is een landelijke organisatie met zo’n 2.800 vrijwilligers, 470 leslocaties en meer dan 150.000 leden. De SeniorWeb Leslocaties zijn aangesloten bij SeniorWeb, maar opereren zelfstandig onder begeleiding van vrijwilligers. SeniorWeb kent onder andere een ledenraad, een Raad van Toezicht, medewerkers op het landelijk bureau en een grote groep actieve vrijwilligers.

Computerhulp die bij u past
Of u nu uw tablet of smartphone wilt leren gebruiken, e-mailen, online bankieren, een fotoboek maken, videobellen met uw familie of WhatsApp ontdekken: SeniorWeb legt alles begrijpelijk en stap voor stap uit. En hebt u een computerprobleem, dan helpen onze vrijwilligers van PCHulp u graag verder.

Lid worden van SeniorWeb
Voor 36 euro per jaar (tarief 2023) bent u al lid van SeniorWeb. Als lid ontvangt u 4 x per jaar tijdschrift Enter boordevol tips, achtergrondinformatie en inspiratie. Tevens kunt u gebruik maken van PCHulp via internet, telefoon en zelfs aan huis. Daarnaast ontvangt u een digitale nieuwsbrief vol tips, artikelen en instructies om direct toe te passen en kunt u gebruik maken van online cursussen over populaire onderwerpen als Windows 11, werken met de iPad, WhatsApp en veiligheid online. In onze webwinkel koopt u praktische en voordelige computerboeken en –accessoires. Heeft u interesse in een lidmaatschap van SeniorWeb? Kijk dan hier of bel met  030 276 99 65.

Wilt u vrijwilliger worden?
Bent u zelf handig met de PC en zou u andere senioren willen helpen? Kijk dan wat u voor vrijwilligerswerk zou kunnen doen bij SeniorWeb. Meer informatie vindt u hier: www.seniorweb.nl/over-seniorweb/vrijwilligers

Liena is vrijwilliger bij SeniorWeb

Je bent nooit te oud om iets te doen voor een ander en je bent nooit te oud om te leren

Je bent nooit te oud om iets te doen voor een ander en je bent nooit te oud om te leren