Seniorweb

Seniorweb

SeniorWeb, de computerhulp voor u!
Onze partner SeniorWeb is een not for profit organisatie en heeft als missie ‘participatie én zelfontplooiing van alle senioren in de digitale samenleving’. De kracht van SeniorWeb zit in inspiratie, educatie en ondersteuning.

Landelijke vereniging
SeniorWeb is een landelijke vereniging met circa 3.000 vrijwilligers, 415 Leercentra en al meer dan 150.000 leden. De SeniorWeb Leercentra zijn aangesloten bij SeniorWeb, maar opereren zelfstandig onder begeleiding van vrijwilligers. SeniorWeb kent onder andere een ledenraad, een landelijk bestuur, medewerkers op het landelijk bureau en een grote groep actieve vrijwilligers.

Hulp bij computergebruik
Of u nu uw tablet wilt leren gebruiken, e-mailen, internetbankieren, een fotoboek maken, Skypen met uw familie of Facebook ontdekken: SeniorWeb legt alles begrijpelijk en stap voor stap uit. En hebt u een computerprobleem, dan helpen onze vrijwilligers van PCHulp u graag verder.

Lid worden van Seniorweb
Voor 32 euro per jaar (per 2019) bent u al lid van SeniorWeb. Als lid ontvangt u 4 x per jaar tijdschrift Enter boordevol tips, achtergrondinformatie en verenigingsnieuws. Tevens kunt u gebruik maken van PCHulp via internet, telefoon en zelfs aan huis. Daarnaast ontvangt u een digitale nieuwsbrief vol tips, artikelen en instructies om direct toe te passen en kunt u gebruik maken van online cursussen over populaire onderwerpen als Windows 10, iPad en de smartphone. In onze webwinkel koopt u praktische en voordelige computerboeken en –accessoires.

Heeft u interesse in een lidmaatschap van SeniorWeb? Kijk dan hier

Wilt u vrijwilliger worden?
Bent u zelf handig met de PC en zou u andere senioren willen helpen? Kijk dan wat u voor vrijwilligerswerk zou kunnen doen bij SeniorWeb.

Liena is vrijwilliger bij SeniorWeb

Je bent nooit te oud om iets te doen voor een ander en je bent nooit te oud om te leren

Je bent nooit te oud om iets te doen voor een ander en je bent nooit te oud om te leren