Tjolk is terug van weggeweest!

Tjolk is terug van weggeweest!

Tjolk, ken je het nog? Het is sinds deze week weer verkrijgbaar in de schappen van de supermarkt. We zijn benieuwd of jij het weer gaat kopen.

Tjolk is terug van weggeweest!

Tjolk was een van de bekendste kinderdrankjes in de jaren 70 en 80. Het drankje kwam in 1977 op de markt, was ontzettend populair, maar verdween weer van het toneel in het begin van de jaren ’90. Kenmerkend van Tjolk is de vrolijke verpakking. Vier grappige dierenplaatjes corresponderen elk met een van de vier smaken: vanille, chocolade, banaan of aardbei. Dit zuiveldrankje was in die jaren dan ook in veel huishoudens te vinden. Kocht jij het ook voor jouw kinderen en dronk je zelf (stiekem) mee?

Terugdenken aan toen

Op sommige momenten word je teruggeworpen naar vroeger, door een herinnering, een geur of een herkenbaar product van toen. Wat kan het heerlijk zijn om je weer even te wanen in je kindertijd, je tienerjaren of de periode van het gezinsleven, kortom terugdenken aan de periode van toen. Tjolk wil hier op inspelen door het in de jaren 80 populaire drankje van toen weer op de markt te brengen. Want, slim bedacht, de kinderen die toen Tjolk dronken hebben inmiddels zelf kinderen. Zullen ze het nu ook voor hen gaan kopen?

Tjolk, wie wat waar?

Onder het motto ‘Lekker gezond bezig’ maakt Tjolk haar rentree op de markt. Om het succes van toen weer te evenaren, brengt Tjolk dezelfde smaken op de markt: chocolade, banaan, vanille en aardbei. Ook de zo herkenbare dierensmoeltjes die corresponderen met een smaak blijven in tact, net als het design dat de herkenbare uitstraling behoudt. Toch zijn er ook wat dingen veranderd volgens Tjolk, de inhoud is gezonder en natuurlijker dan toen.

Vanaf 15 september is Tjolk verkrijgbaar bij de Jumbo Supermarkten en per 1 oktober bij de Plus supermarkten.

We zijn erg benieuwd of jij weer gaat Tjolken, voor jezelf of met de kleinkinderen? Laat je het ons weten?